't Santpoortje Zand Brugge | bar brasserie bistro dagelijks open 't Santpoortje Zand Brugge | Italiaanse gerechten & Italiaans keuken in restaurant bistro La Porta Zand Brugge | concertgebouw zand Brugge
logo
In een uitnodigend kader geniet U in bar brasserie 't Santpoortje van een stevige, frisse pint.

't Santpoortje

Vakmanschap, sfeer en een perfecte service vormen de elementen die brasserie 't Santpoortje kenmerken.
vleespresentatie bistro la porta brugge italiaans restaurant brugge

't SANTPOORTJE

't Santpoortje

Het geesteskind van zaakvoerder Hendrik Lavaert, café 't Santpoortje, groeide uit tot een begrip in het Brugse uitgaansleven waar "feel-good" het motto is en waar zowel bruggelingen als toeristen zich dadelijk thuisvoelen.

Het team van het drukbeklante café 't Santpoortje streeft er elke dag naar toe om alle dranken volgens de regels van de kunst tot bij U te brengen.

In het gezellig interieur of op het verwarmd terras geniet U van een geurige espresso of van één van de 6 soorten bier van het vat, met als paradepaardje een perfect getapte Jupiler, terecht beschouwd als één van de beste Jupilers van Brugge.

In de vooravond ervaart U in 't Santpoortje een gezellige aperitiefsfeer waarbij U op tijd en stond een verzorgd hapje wordt aangeboden. Ideaal om bij een glaasje cava te ontstressen na het werk of als voorbereiding op een overheerlijk diner in Bistro La Porta.

aangepaste muzikale omlijsting

't Santpoortje by night staat voor gezonde ambiance in een losse en ongedwongen, maar correcte sfeer. In de weekends verzorgt een professionele Disk Jockey de muzikale omlijsting hetgeen regelmatig resulteert in feestjes tot in de vroege uurtjes....

Gedurende de week weerklinkt feel-good music en wordt er ingespeeld op de sfeer. Eén van de vakkundig bereide cocktails moet U beslist geproefd hebben.

ARRANGEMENTEN

Voor uw verjaardagsfeestjes of after work drinks bent U in 't Santpoortje aan het juiste adres. Er wordt samen met U naar een formule gezocht die Uzelf, uw collega's of genodigden een onvergetelijk moment zullen laten beleven.

Vraag meer informatie op 050/330.555 of aan de bar.

 

't SANTPOORTJE: dagelijks open

't Santpoortje verwelkomt u iedere dag Santpoortje cafe bar brasserie

Maandag - Vrijdag : 10.00 uur tot ...
Zaterdag : 09.00 uur tot ...
Zondag : 14.00 uur tot ...